Medievekst sitt søsterselskap Publishing AS har kommet til enighet med Oceanspace Media rundt et salg av Kystmagasinet.

Kystmagasinet fyller 25 år neste år og går til et fagmiljø som med dette styrker sin posisjon i kyst-Norge.

-Med Norsk Fiskeoppdrett og Skipsrevyen i porteføljen har Ocenaspace Media allerede en sterk posisjon i kyst-Norge. Med Kystmagasinet på laget, blir vi en mer komplett fagpresseaktør i kyst-Norge, sier styreleder i Ocenaspace Media og Publisher Gustav Erik Blaalid.  –Legger vi til SalmonExpert i Chile og Fish Farming Expert i Skottland/Canada, er vi også det viktigste mediet for havbruksnæringen internasjonalt.

 

I 2005 solgte eneeier og redaktør, Edmund Mongstad,  magasinet til Eniro Norge. I 2015 overtok Publishing sitt morselskap, Norwegian Digital,  eierskapet og har siden drevet magasinet fra sitt kontor i Bergen.

  • Vi ønsker å takke kunder, samarbeidspartnere og ansatte for innsatsen og suksessen til Kystamagasinet, som en sterk merkevare innen sitt segment. Vi ønsker de ansatte og Oceanspace Media lykke til, og jeg er sikker på at dette vil være en løsning som er bra for den videre utviklingen til Kystmagasinet og dets kunder, sier Richard Kristoffersen, daglig leder i Publishing og Medievekst.

Fakta

Kystmagasinet følger kystnæringen på tett hold og gir deg nyheter fra fiskeflåten, fiskeindustrien og leverandørindustrien til næringen. Som landets viktigste fiskerimagasin, gir Kystmagasinet tilgang til siste oppdateringer fra kystmiljøet.

Magasinet har 9 årlige utgaver på trykk.

www.kystmagasinet.no