Med et femtitalls mediakunder i Norge, lanserer Medievekst AS sine abonnementstjenester i det svenske markedet under navnet Scribber.

Daglig leder i Medievekst, Richard Kristoffersen, uttaler i den forbindelse:

SalgsansvarligPer Jensen og daglig leder Richard Kristoffersen i Medievekst as
Per Jensen & Richard Kristoffersen

“Med kun én leverandør av abonnementssystemer, er det svenske markedet overmodent for en en ny aktør.

Medievekst har i en årrekke håndtert abonnementssystemene for norske kunder med egne utgaver i det svenske markedet. Sverige er derfor ikke et helt nytt marked for oss.

Med Sverige som utgangspunkt, vil også våre norske kunder få gleden av en rekke produktnyheter i dagens system. Først ut er et helt nytt “dashbord” som vil gi våre kunder et overblikk over nøkkeldata fra abonnementsbasen, alt i ett skjermbilde.

Fremover vil fokuset være på bedret brukergrensesnitt, automatisering av rapporter og kommunikasjon mot tredjeparts leverandører.

“Med  Scribber skal vi gi en leder eller redaktør all viktig nøkkelinfo i sin publisistiske virksomhet” uttaler salgsansvarlig Per Jensen i Medievekst.

“Så langt i år har vi signert en rekke nye kunder, siste tilskudd til kundelisten er magasinet Syn og Segn samt nettavisen vårtoslo.no “sier en fornøyd salgsansvarlig.

“Samtidig vil jeg berømme alle involverte i selskapet for på rekordtid ha fått alt på plass til lanseringen”  avslutter Richard Kristoffersen.