Digital Marketing Specialist

AFFINITET/ Medievekst / Publishing

Om oss 

Vi er på jakt etter en digital markedsfører som kan bli med oss på en spennende reise. Vi er et selskap i rask vekst med 3 forretningsområder som overlapper:

Affinitet er et nyoppstartet innholds-sentrisk mediebyrå som jobber med merkevareutvikling og måloppnåelse.

I Affinitet vil du jobbe med kunder som Høgevarde, Scribber og Norges Bandyforbund, på caser og oppgaver som spenner fra Strategisk rådgivning, kommunikasjonsstrategi, praktisk markedsføring og mediestrategi. Vi tror ikke på siloer, men sterke synergier mellom marketing disipliner som content, inbound og performance marketing.

Medievekst er leverandør til mediebransjen. Med et 100 talls kunder som ELLE, Ledernytt, Lyd&Bilde, Final, Runners World, leverer Medievekst programvare, design og webutvikling til sine kunder.  Sentralt i Medivekst er vårt abonnementssystem Scribber. Scribber har akkurat blitt lansert på det Svenske markedet og skal de neste årene skaleres og lanseres til flere land. Våre kunder har et økende behov til hjelp i den digitale transformasjonen og Scribber utvikles sammen med et større tjenestetilbud rundt det digitale økosystemet. Økt trafikk, økt abonnentmasse, økt digital inntjening med fokus på god UX og CRO. Affinitet vil komplettere det digitale økosystemet til våre kunder og hjelpe de å nå deres mål.

Mediehuset Publishing er utgiver av magasinene: Padling, Skisport, Sykkelmagasinet, Magasinet Friidrett, Veivalg og Vin & Brennevin. På linje med kundene til Medievekst ønsker vi å styrke vår abobase, trafikk, digital omsetning.

Vi søker Digital Marketing Specialist

 

Om deg 

Du er ambisiøs og nysgjerrig på digital markedsføring som SEO, SEM, CRO, SoMe og Inbound / Performance. Har du erfaring og kjennskap til programmatiske kjøps- / salgsplattformer er det en fordel.

Du må kunne håndtere og prioritere mange prosjekter samtidig, være detaljorientert og samtidig se det store bildet i en kampanje.   Har du kompetanse innenfor digital markedsføring og ønsker å jobbe i et byråmiljø med flere spennende kunder? Da er dette noe for deg.

Ansvarsområder 

Analysere kampanjedata og formidle resultater videre internt.

Gjennomføre A/B testing av kanaler, budskap, målgrupper etc., og evaluere resultatene.

Plattformer vi bruker

Google: Ads, DV360, Adsense. mm

Programatiske kjøp på ulike plattformer

Facebook Business Manager

Kanaler som Snapchat, Youtube osv

HubSpot

Send inn din søknad til Richard Kristoffersen (richard.kristoffersen@mediadigital.no)